Erikoisosaaminen

Kestopigmentointi on huoleton

Kestopigmentointi on avain helppoon ja huoliteltuun ulkonäköön, korostamaan omia piirteitäsi. Pigementoimalla saadaan olemattomiinkin kulmiin pysyvä korostus. Sään ja kyynelten kestävä rajaus ylä- tai alaripsien tyveen syventää katsettasi sekä helpottaa jokapäiväistä meikkausta. Näytät hyvältä meikkaamattomanakin.

Kestopigmentointiin varataan aikaa yhdestä kolmeen tuntia. Ennen toimenpidettä malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyn miellyttävyyttä lisää pintapuuduteaine. Jälkipigmentointi tehdään aikaisinaan neljän viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin kahden–viiden vuoden välein.


Ripsipermanentti - Kestävää kauneutta

Ripsipermanentilla saadaan jäykät, suorat ripset kauniin kaareviksi useiksi kuukausiksi.


Kestoripset

Xtreme Lashes® -ripsituuhennus tuntuu ja näyttää luonnolliselta. Ripsituuhennuksella saat pidemmät, paksummat ja ylellisemmät luonnollisen näköiset ripset. Xtreme Lashes® -ripset eivät ole perinteiset keinoripset. Valtuutetun ammattilaisen tekemä tuuhennus tehdään kiinnittämällä yksittäinen synteettinen ripsi luonnollisiin ripsiisi. Elä vapaasti ja unohda ripsivärin käyttö.

www.xtremelashes.fi


Sokerointi - Hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista

Alexandria Professional -vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan kasvojen ja kehon ihokarvojen lisäksi poistettua helävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi on erityisen suosittua kulmien muotoilussa ja huulikarvojen poistossa. Menetelmä sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Katin Kosmetik Oy


Sonolift – kasvojen ultraäänihoito

Hoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja kuntouttavasti ihoon sekä lihasjännitteisiin. Ultraäänen lihaskouristuksia laukaiseva vaikutus silottaa tehokkaasti mm. suunpielen ja silmäkulmien “nauru”-juonteita kasvonpiirteitä kohottaen. Sonolift-ultraäänihoidot stimuloivat tehokkaasti ihokudoksen nestekiertoa, aineenvaihduntaa ja sidekudossäikeiden uusiutumisprosesseja. Ihokudoksen kosteustasapaino ja hapenottokyky paranee ja iho muuttuu heleän raikkaaksi ja hyvin hoidetun näköiseksi.


Diatermiahoidot – eroon ihon näkyvistä häiriötekijöistä

Diatermiahoidolla pääset pysyvästi eroon kaulanvarsiluomista, kasvojen häiritsevistä ihonkarvoista sekä ihon laajentuneista pintaverisuonista (couperosa).


Ellipse valoimpulssihoidot

Hoito aktivoi ihon kollageenisynteesiä ja edistää ihon uudistumista, rakenteen paranemista ja toimintaa. Laajentunutta pintaverisuonistoa (couperosaa) voidaan hoidon avulla häivyttää, samoin hyperpigmentaatiota sekä pintaryppyjä. Valoimpulssikäsittely saa aikaan voimakkaan pulssitetun valon
joka imeytyy ihon pigmenttiin. Lämpö pystyy näin hajottamaan pigmenttiläiskän pigmenttiä ja uudistaa ihoa. Hoitoa annetaan mieluiten useita kertoja (2-6) n. kolmen viikon välein tulosten saavuttamiseksi.