Vain oikeat tuotteet toimivat oikein

Meine Base® -tuotteet

Paras kehonhoito tulee luonnosta. Meine Base® -tuotteet emäksis-mineraaliseen kasvojen ja kehon hoitoon. Emäksiset kylvyt ja hoitomuodot auttavat ihoa sen tehtävässä erittää kuonaa. Meine Basen avulla iho puhdistuu, tuntuu joustavalta ja pehmeältä. Koko keho voi paremmin. Sen näkee ja tuntee. Riittoisat tuotteet: kasvojenhoito, kokovartalokylpy, jalkakylpy, hauteet, ihohieronnat, huuhtelut.

www.eh-import.fi


Eila Hellgren-tuotteet - Vähemmän on enemmän

Eila Hellgrenin kehittämä ihonhoitomenetelmä on ainutlaatuinen ja muista poikkeava. Ihon ylihoitamista tulee välttää. Siksi ihonhoidon yksinkertaisuus näkyy Eila Hellgren® -tuotevalikoimassa. Sarja pitää sisällään 10 erilaista tuotetta ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Ihonhoitolinjan tuotteet kannustavat helppoon ihonhoitoon. 

www.eilahellgren.fi


Algologie-tuotteet - Luonnollista kauneutta merestä 

Merivedestä ja -kasveista tehty ranskalainen kauneus- ja terveyssarja koko kehon hyvinvoinnin edistämiseen. Puhdistusaineet, kasvovedet, kuorinnat, naamiot, silmät, voiteet ja geelit, vartalotuotteet, kylpytuotteet, tehohoidot, herkkä iho, rasvainen iho, ikääntyvä iho, kirkastava linja, miesten linja, vartalotuotteet, lisäravinteet. Kattava linja luonnollisia tuotteita, jotka sisältävät aktiivisia uutteita merestä ja kasvillisuudesta.

www.eh-import.fi